Skip to main content

Om oss

Bedtime AS (tidl. Sofies AS) har siden 1997 jobbet med konseptet luftbaserte madrasser. Vi begynte vår reise med Select Comfort madrassen, nå RobinAir, som i dag fortsatt er vårt flaggskip-produkt. Vi har siden begynnelsen vært veldig opptatt av å tilpasse oss de tilbakemeldingene vi får fra våre kunder og sluttbrukere, noe som har ført til at vi i dag tilbyr hele spekteret av luftmadrasser og standardmadrasser til helsesektoren, med meget fornøyde kunder. Vi er i dag en totalleverandør av helsemadrasser som både designer, produserer og distribuerer. Vi har tidligere benyttet distributører for noen av våre produkter, men for å best mulig kunne tilby kvalitetsprodukter som dekker våre kunders behov, flyttet vi i 2012 salgsapparatet tilbake til oss. Siden da har vi selv håndtert all kontakt med kunder, fagpersoner og sluttbrukere.

I 2013 utviklet og lanserte vi ToppAir, søstermadrassen til RobinAir. ToppAir kan på mange måter sees på som overmadrass utgaven av RobinAir.

Vår vendemadrass PressureGuard APM2 er den siste i rekken av våre produkter. Etter mange tilbakemeldinger fra våre kunder, oppdaget vi et stort savn etter vendemadrass blant våre kunder, sluttbrukere og helsepersonell. Vi testet ut madrassen i 2015 og 2016 på markedet, før vi prisforhandlet den med NAV HMS fra 01.01.2017. PressureGuard APM2 er den mest avanserte madrassen i vårt sortiment, og er den eneste madrassen tilgjengelig som har både statisk-, dynamisk-, og vendefunksjon.

Madrassene er utviklet i samarbeid med fysioterapeuter, leger og ergoterapeuter. Flere av våre madrasser er som nevnt prisforhandlet med NAV som et hjelpemiddel, mens andre er på avtale med Helseforetakene.  Et hjelpemiddel brukes både til å avhjelpe et funksjonstap, til rehabilitering og ved pleie. Personer som har varig (mer enn 2 år) og vesentlig redusert funksjonsevne på grunn av skade, lyte eller sykdom, kan få stønad fra folketrygden til hjelpemidler. Alle kommuner har inngått samarbeidsavtaler med hjelpemiddelsentralen i sitt fylke. Ergoterapeuten i kommunen er den rette personen å henvende seg til hvis du ønsker råd og veiledning om søkeprosessen.

Du finner også mer informasjon på nav.no

Våre madrasser egner seg godt til bruk på sykehus og institusjoner og vi har produkter på avtale med blant annet Helse Sør-Øst. Vårt personale kan tilby faglig kompetanse og veiledning.

Bedtime AS (tidl. Sofies AS) har kontorer i Stortingsgata 30, ved Nationaltheatret  i Oslo, samt lagerlokaler på Helsfyr.